Η Galaxy βραβεύτηκε στα Chefs’ Choice Awards 2024

Τα Chefs’ Choice Awards πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και τα προϊόντα Galaxy απέσπασαν έναν σημαντικό αριθμό βραβείων. Από τα προϊόντα μας κατάφερε να διακριθεί η νέα σειρά προϊόντων μουστάρδας σε βάζο (μουστάρδα dijon, μουστάρδα με μεσογειακά βότανα και μουστάρδα με μέλι) αποσπώντας το Chefs’ Choice Platinum Award, η BBQ Sauce αποσπώντας το Chefs’ Choice Platinum Award, καθώς και το βαλσάμικο με ελληνικό ανθόμελο, το οποίο απέσπασε το Chefs’ Choice Award 2024.

Βασικός στόχος των Chefs’ Choice Awards είναι να αναδείξουν τις προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που δοκιμάστηκαν σκληρά στις κουζίνες διακεκριμένων chefs. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελούνταν από καταξιωμένους chefs, οι οποίοι αξιολόγησαν τα προϊόντα με βάση την ποιότητα, την καινοτομία, αλλά και τη γεύση τους, δοκιμάζοντας τα σε κουζίνες υψηλών ταχυτήτων.

Η τελετή απονομής των βραβείων Chefs’ Choice Awards 2024, πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου υπό την επίβλεψη των Boussias Events και του περιοδικού FOODReporter. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παραγωγοί και προμηθευτές τροφίμων, καταξιωμένοι chefs, foodies και φυσικά δημοσιογράφοι.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί για ακόμα μια φορά καταφέραμε να προσφέρουμε στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό προϊόντα που ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλών προδιαγραφών γεύση και ποιότητά τους.

Κοινοποιήστε!